El refugi

17 de juny 2009


Estalviar-se els articles és un bon recurs quan es disposa d'un espai limitat per encabir-hi una frase. No és el cas d'aquell cartell, on l'absència d'articles, conjuncions i proposicions sembla més aviat destinat a fer el missatge tan confús com sigui possible. És un refugi per a perdius? O són els caçadors els que disposen aquí d'un lloc segur on caçar impunement? Per comprovar-ho vaig decidir donar-hi un tomb, però no hi vaig descobrir res d'especial; estava ple de merdes de gos com a tot arreu.

L'especialista

15 de juny 2009



Com que qui més qui menys tots treballem en tensió, només era qüestió de temps que alguns s'hi especialitzessin. Contracteu algun d'aquests treballadors i veureu com els rellisquen frases com "tot això ha d'estar per demà", "fins que no acabis no cobres" o "he sentit dir que tres-cents se'n van al carrer".

Avís

02 de juny 2009


Ja sabem que els talls de circulació són força empipadors, però si a més ja t'avisen de que poden adquirir dimensions gegantines és com per posar-se a tremolar. Sort n'hi ha de l'escletxa a l'esperança que ens deixa aquest "intermitents"; potser a mi no m'arreplegarà el tall.

I tot plegat per dir que aquest meu blog pateix del mateix mal...