AnswerPost 1.0, el primer generador de respostes per a blogs

29 d’abril 2008

L'empresa de programari Forcea Software està a punt de llançar al mercat AnswerPost, el primer generador automàtic de respostes a entrades de blogs. Segons Philip Boires, màxim responsable de Forcea, la demanda emergent de serveis personalitzats per a blocaires garanteix l'èxit del producte, sobretot a partir de moment, afirma, en que "els bloggers descobreixin les infinites possibilitats del nostre sistema".

AnswerPost és capaç d'enviar respostes al blog que ha contractat el servei de forma totalment autònoma, segons una sèrie de paràmetres que s'estableixen al panell de configuració. Així, és possible establir la demora i freqüència de les respostes, el to del missatge (en una escala variable que va de "molt amable" a "molt agressiu"), les fórmules de salutació i acomiadament, nivell de familiaritat, smileys preferits... També disposa d'una extensa base de dades de frases estàndards (des dels clàssics "M'ha agradat molt el teu post" o "Coincideixo totalment amb el teu punt de vista" fins als més agosarats "Sorprenent a l'ensems que quotidià" o "Màgic, tendre i brutal. Enhorabona"). Les respostes es poden programar per actuar de forma sensible al contingut: per exemple, pot citar la primera frase del segon paràgraf per mostrar-s'hi d'acord i la darrera frase del tercer paràgraf per mostrar-s'hi en desacord. En futures versions està previst que el sistema sigui capaç de formular argumentacions simples, una característica que el faria indetectable entre la resta de posts i respostes.

Boires també informa que AnswerPost es presentarà en dues versions: la Single, que envia respostes al propi blog utilitzant diferents nicks, i la versió Premium, capaç d'enviar respostes també a entrades d'altres blogs. "El funcionament es molt senzill" ens explica el directiu "n'hi ha prou d'accedir a un blog, afegir l'entrada desitjada a la nostra base de dades per mitjà d'un menú contextual, escollir el nick que volem utilitzar-hi i establir el to de les respostes que hi volem trametre; AnswerPost pot ser extremadament amable o un perfecte cretí només desplaçant la slider bar provista a tal efecte". Els avantatges són clars, segons l'executiu: "Un cop programat fa la feina per nosaltres ¿qui no està cansat d'intentar sempre ser enginyós en les respostes? AnswerPost és brillant i no fa faltes d'ortografia!".

De totes formes, a Forcea estan convençuts que la versió bàsica serà la de més sortida, almenys en un primer moment: "sabem que hi ha molts bloggers angoixats per la manca de feedback a les seves bitàcoles", afirma Boires, " i AnswerPost assegura un flux constant de comentaris, no importa si l'entrada tracta de física quàntica, del que hem esmorzat o com en som de desgraciats".

Tot i que Forcea Software encara no ha fet públic els preus de les diferents versions ni la data definitiva de llançament, els seus responsables ens confirmen que les comandes es multipliquen a mesura que es van coneixent més detalls de la potència i versatilitat del seu sistema. "N'hi haurà per a tothom, no patiu", afirma un somrient Boires. Així ho esperem!

Comments

3 Responses to “AnswerPost 1.0, el primer generador de respostes per a blogs”
Post a Comment | Comentaris del missatge (Atom)

Sorprenent a l'ensems que quotidià

7:13 p. m.
Friks Vaporup ha dit...

Gràcies per aquesta primera visita al meu blog jaume puig

7:45 p. m.
Friks Vaporup ha dit...

(hòsties, l'he d'afinar una mica més)

7:45 p. m.