3000

05 de novembre 2008

Mira, 3000 visites. Ha costat, però tot arriba. Per ser un blog en una llengua minoritària / minoritzada, amb actualitzacions intermitents, llargs silencis, aversió pels temes personals i prevenció per a la política no està malament. Sobretot si tenim en compte que vaig configurar el comptador de visites per ignorar la meva IP, que aquí és on molts fan trampa.

Això demostra que, poc o molt, encara hi ha cert interès per a la literatura -ni que sigui de baix nivell - i que queda prou gent a qui agrada llegir històries. Gent sensible i receptiva, que no estan navegant a la recerca de temes escabrosos i que sap passar de llarg, amb elegància i criteri, de la típica entradeta morbosa.

És clar que la llista de termes de recerca emprats per arribar a aquest blog l'encapçala, de lluny, el "calvo cabeza vagina". Però això segur que no hi té res a veure. Seguríssim, vaja.

Comments

8 Responses to “3000”
Post a Comment | Comentaris del missatge (Atom)

Regina ha dit...

¡Y que siga subiendo! Somos pocos, pero merecemos la pena xD. Yo disfruto mucho con tu blog, me resulta distinto. Y no te quejes, antiguamente estaba escrito en una lengua aún más minoritaria, jejeje.

Eso sí, hago mis progresos: he entendido la entrada sin ayuda alguna. Quien no entienda lo que pones es porque no se molesta en querer entenderlo.

:)

10:41 p. m.
Friks Vaporup ha dit...

Suscribo todo lo que has dicho, Sagutxo, sobretodo los de "pocos, pero buenos" XD

9:53 a. m.
pep ha dit...

Enhorabona Friks !!! Si en lloc de 3000 fòssin 30, potser es podria avaluar la possibilitat d'entrades per error, però 3000 !!!!
Tanta gent no és pot equivocar !!!!
;-))))
P.D. Ei !!! sin ànimus molestandi...

8:15 p. m.
Friks Vaporup ha dit...

Gràcies Pep!

De totes formes permetem que dubti d'això de que 3000 no es poden equivocar XD

10:16 p. m.

Jo vaig arribar-hi per "vagina" i ja no he marxat ... ;-)

11:38 p. m.
Friks Vaporup ha dit...

Jaume, ja m'ho em semblava que tú eres "un d'aquests" ha ha ha...

2:14 a. m.
Marc Ambit ha dit...

Enhorabona, Friks!

Es ben cert això que dius de la llengua minoritària. Costa molt que la gent es decideixi a escriure en català... :-(

Endavant doncs!

10:23 a. m.
Friks Vaporup ha dit...

Gràcies Marc

I sí, sembla que a la gent li costa, que molts s'han deixat seduir per una idea de 'globalització' que crec que és equivocada. Però bé, això ja seria tema per a un post - cosa que no descarto.

10:45 p. m.