Estacions

15 de novembre 2008

La primera gebrada de la tardor, aquesta setmana, anuncia la imminent arribada de l'hivern. El cicle es tanca i recomença, si estem de sort...









Si estem de sort...

Comments

8 Responses to “Estacions”
Post a Comment | Comentaris del missatge (Atom)

Regina ha dit...

Bonitas, preciosas... la primera me encanta. Y la última es impresionante. Mis ojos no ven eso, seguro. :)

10:53 a. m.
Miguel R. Fervenza ha dit...

L'última és meravellosa. Enhorabona per les fotos.

Saúdos

8:29 p. m.
pep ha dit...

El diumenge al matí (d´hora) a Taradell el paissatge era molt similar, la llàstima és que a mi no em surten aquestes fotos....quina "envídia" !!!! ;-))

8:00 p. m.
Friks Vaporup ha dit...

Muchas gracias
Eskerrik asko
Moitas grazas
Moltes gràcies


M'encanta :-))

1:03 a. m.
fra miquel ha dit...

Ja m'agradaria a mi poder fer fotos com aquestes!!
Però, per començar no tinc una màquina prou bona. L'hauré de demanar per Reis. Quina fas servir,tu? O quina em recomanaries?
Salut i bones fotografies!

7:56 p. m.
Friks Vaporup ha dit...

fra Miquel, vaig servir una simple Canon Powershot A720 IS de 200 eurets ;-)

El model que necessites depèn del tipus de fotografia que vulguis fer; en el meu cas vaig escollir aquest perquè té un macro excel·lent. En canvi, per a paisatge o retrat se'm fa una mica 'curt', l'objectiu no és gaire lluminós i si augmento l'ISO per sobre de 200 el soroll és insuportable.

Jo no hi entenc gaire en càmeres, però crec que per fer jardins i paissatge necessites una reflex, encara que sigui senzilleta. I encara que més d'un no estarà d'acord amb això que vaig a dir, crec que és imprescindible conèixer més o menys bé algun programa d'edició com Gimp o Photoshop. Si veiessin algun original d'aquestes fotos de l'entrada entendries el perquè :-))

Salut!

10:58 p. m.
fra miquel ha dit...

Gràcies Friks! Prenc nota. Dels dos programes que cites, en sé lo just que es pot aprendre de manera autodidacta. Potser m'apuntaré a un curset de Photochop. Per la màquina (que serà reflex, això ja ho havia pensat)em deixaré aconsellar per un botiguer de confiança, en Frederic, de Foto Boada, a Barcelona.

11:17 p. m.
Friks Vaporup ha dit...

Deixar-se aconsellar per un professional de confiança és el millor que es pot fer en aquests casos. Ara, ja que hi som, assegura't que la reflex et permeti tirar en RAW a més de JPG, que n'he vist algunes que no tenen aquesta opció. És una altra cosa que trobo a faltar a la meva "camereta"...

11:37 p. m.