Retorn, espero

01 de setembre 2008

Avui es compleixen dos mesos sense actualitzar el blog. Els motius de l'aturada són diversos, però sobretot ha estat degut a un excés de feina que m'ha impedit dedicar-hi tant temps com jo hauria volgut. L'altra causa ha estat la represa de la meva antiga afició per la fotografia, que últimament tenia molt abandonada. Com que a més a més he estat publicant algunes fotos en comunitats especialitzades, he hagut de dedicar molt de temps prepararant el material, responent missatges (molts en anglès, que encara em suposa un esfoç extra), experimentant amb tècniques d'edició, visitant altres fotoblogs interesantíssims... Tot això ha esta molt emocionant i enriquidor, no cal dir-ho, però també terriblement absorbent. Per si fos poc, el fet dedicar-me a la fotografia en macro i un excés (o no) de curiositat m'ha portat a passar moltes hores buscant els noms i particularitats de molts dels insectes i flors que fotografiava. Un no acabar, vaja.

Així doncs començo aquest nou curs fent propòsit d'esmena i dedicar més temps al blog. De moment, però, deixo per aquí alguns bitxos de mostra, que no sigui dit que no he fet ni brot en tot aquest temps.















Comments

9 Responses to “Retorn, espero”
Post a Comment | Comentaris del missatge (Atom)

fra miquel ha dit...

Bones fotos. Seguiré pasant per veure què més has pogut fer. Jo tinc una mica aparcada l'afició a la fotografía però no descarto que ho pugui reprendre en qualsevol moment. Per ara intento veure el màxim del que feu els altres.
Gracies per mostrar el que fas.

2:43 p. m.
Friks Vaporup ha dit...

Hola Fra Miquel

No coneixia el teu blog. De moment l'afegeixo als meus links i després ja hi faré una ullada amb més calma, que sembla prou interessant.

Gràcies per la visita ;-)

5:01 p. m.
jordiJVS ha dit...
Friks Vaporup ha dit...

Qui?

(nen, sort de la foto de l'avatar, que entre el nick i el missatge encriptat no t'identificava...)
:-)

1:08 a. m.
Miguel R. Fervenza ha dit...

Al·lucinants fotos, bona notícia que reprenguis el blog, estaré atent a les actualitzacions.

Saúdos

3:23 p. m.
Friks Vaporup ha dit...

Òsties, David, jo sí que estic al·lucinant. Has utilitzat un traductor gallec-català? Ni una falta d'ortografia!!!

Encantat de que passis per aquí ;-)

Saúdos!

5:13 p. m.
Miguel R. Fervenza ha dit...

Gallego-català no vaig trobar, vaig utilitzar un castellà-català, en lectura camino bé, d'escriptura encara em falta un poc XD

11:52 a. m.

Friks, no m'havia assabentat que havies tornat al blog. El meu enllaç amb el teu feed no detecta els nous posts. No en tinc ni idea de perquè deu passar.

M'alegro que tornis a escriure i les fotos són fantastiques.

11:34 a. m.
Friks Vaporup ha dit...

Això dels feeds falla bastant, Jaume, jo fa temps que no me'n refio gaire.

En qualsevol cas m'alegro que tornis a passar per aquí.

Salut!

10:37 p. m.